JiwaKU PROSTAR: Kemeriahan sambutan hari raya Aidilfitri

FoLLower

Kemeriahan sambutan hari raya AidilfitriKemeriahan bulan Syawal masih terasa terutama kehangatan sambutan hari raya aidilfitri walaupun setelah sebulan ia berlalu dengan penuh meriah. Sambutan ini telah direalisasikan oleh Kelab PROSTAR Negeri Perak. Sambutan kali ini telah diadakan selama satu hari, yang lebih meriahnya disambut dengan hari Deepavali... Ini menunjukkan gagasan 1 Malaysia diutamakan. Kelab PROSTAR Hilir Perak telah menjadi tuan rumah majlis tersebut. Walaupun sambutan ini bergabung dengan agensi lain ianya amat meriah.
Kelab PROSTAR Larut Matang telah menghantar wakil untuk menyertai sambutan hari raya tersebut. Sambutan tersebut telah dihadiri dari Kelab PROSTAR daerah dari seluruh negeri Perak.

Sambutan Hari Raya Peringkat Negeri telah diadakan di Dewan Krentina, Teluk Intan. Perbagai acara termasuk tarian kebudayaan oleh adik2 dari tabika kemas.. wau... comel2 adik - adik kita yea... di samping tu pemberian sumbangan kepada mereka yang memerlukan di adakan. Kelab PROSTAR telah memberi sumbangan berupa beg kepada adik2 yang bertuah. Ia disampaikan oleh YDP Kelab PROSTAR Negeri Perak.

Kelab PROSTAR daerah Larut Matang telah diwakili oleh En. Mior , En Irwan, Cik Ili, Cik Nurul, Cik Atie, En. Azrin dan tidak lupa pada pemandu yang sempoi En. Idrus. oopppss terlupa saya dan En. Ahmad Rasyidi.. saya le tu..

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...