JiwaKU PROSTAR: Kelab PROSTAR Larut Matang Membantu Pameran Kelab PROSTAR Malaysia

FoLLower

Kelab PROSTAR Larut Matang Membantu Pameran Kelab PROSTAR Malaysia

Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Lokasi : UITM Shah Alam, Selangor
Tarikh : 1 Ogos 2010
Kelab PROSTAR Larut Matang telah diberi kepercayaan untuk mengadakan pameran Kelab PROSTAR Malaysia bersama kelab PROSTAR Machang, Kelantan dan Kelab PROSTAR Kuala Lumpur.... Ketiga - tiga gabungan kelab ini telah mewakili kelab PROSTAR Malaysia ke Majlis Vogue Puteri UMNO Malaysia yang telah diadakan di Padang Kawad Pulapes UITM Shah Alam. Majlis ini telah disempurnakan oleh Timbalan Perdana Menteri. Majlis ini dianjurkan oleh Peteri UMNO Malaysia.

Perbagai aktiviti seperti pameran, jualan dan juga persembahan pentas juga telah diadakan... dianggarkan kira - kira 10 ribu wakil Puteri UMNO dari seluruh Malaysia serta Sabah dan Sarawak telah terlibat..termasuk pelajar2 dari Universiti terdekat...serta orang awam..

Tapak pameran Kelab PROSTAR Malaysia juga telah dilawati oleh Faizal Ismail.. Dj Hot FM..Majlis Perasmian oleh Timbalan Perdana Menteri Malaysia

Lawatan dari Faizal Ismail..Hot FM

Pameran Kelab PROSTAR Malaysia
Permainan Tradisional.... dam haji dan congkak... pandainya main..Pengedaran cenderahati.... kepada pengunjung

Persembahan pentas....dan lain2
Aktiviti yang diadakan di tapak pameran kelab PROSTAR Malaysia

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tahniah diucapkan kepada Kelab Prostar yg terlibat dalam pameran d majl pelancaran VOUGE tu ye. Saya de terlibat gk dgn bgkel sukarelawan kt uitm tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...